První klub, reklama, bláto a... hodně vody

13.09.2013 20:36
Šestnáctá hodina odbila a na zahradě Bételu se začaly dít věci. Na lajně balancovaly tajemné postavy, fresbee létalo od jednoho člověka k druhému a konkurz na nejlepší reklamu byl úspěšný!
Takto nějak proběhl první klub Pod vodou... úderem čtvrté hodiny odpolední se dostavilo pár děcek, všichni se ihned vrhli na lajnu a začali překonávat sami sebe. Podle mého pozorování každý ji aspoň jednou přešel a tuto disciplínu ukončil s dobrým pocitem. Ale už po první půl hodině nám začalo být chladno, tak jsme se raději vrhli na fresbee. Týmy byly vyrovnaný, hra napínavá. Každou chvílí se běhalo z jedné strany zahrady na druhou, všichni svlékali své mikiny s mírným vyčerpáním... až do té doby, kdy se povedlo jednomu z členů týmu hodin talíř přes zeď zahrady. Tímto byl souboj ukončen a přesunuli jsme se k další hře.
Usadili jsme se na podium a překvapila nás postava, oblečená do plavek, potápěčských ploutví a s brýlemi zamazanými blátem. Postava (po bližším zkoumání jsme zjistili, že to je David) držela v ruce pozvánku s textem, na který přes bláto neviděla, chtěla pomoc. S nápadem přišel Šimon a okamžitě ho uskutečnil.. zlil Davida vodou... ale brýle měl čisté. :) Bylo to pro připomenutí motta klubu: Vidět věci jinak. - bez bláta. S touto mini scénku se pojil další úkol. Zahrát reklamu, ve které ukážeme něco na první pohled dokonalé, ale ve skutečnosti něco, co nemůže fungovat. Rozdělili jsme se na tři týmy - holky, kluci a vedoucí. Kluci hráli reklamu o potápěčských ploutvých, vedoucí o retro tabletu a holky si vybraly kondicioner na vlasy. Všechny reklamy byly úspěšné, ale po vzájemném obodování zvítězil retro tablet s kondicionerem a na třetím místě se umístily ploutve.
Celý klub byl skvělý, nesl se v duchu přátelské atmosféry a po objevení bahnitých brýlí na scéně bylo o zbytek nudy postaráno.
E.